The Simple IT Solutions

Az Avensoft csapata az egész világon és Magyarországon is magas minőségű, a munkavállalók elégedettségére fókuszáló web alapú szoftver megoldásokat szállít az ügyfelei számára.

Rólunk

Cégünk fő célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése, utólagos támogatása, amely rendszerek megvalósítása során az időtállóságot és a rendszerek értékteremtő képességét helyezzük maximálisan előtérbe. Rólunk bövebben

Termékek

...Szolgáltatások

...

Tanácsadás

A szolgáltatás célja, hogy a megrendelőket támogassa a nehéz, súlyos döntések meghozásában, melyeknek belső informatikai vonatkozása is van.


...

Projekt menedzsment

A projektmenedzsment az erőforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozó terület/team, melynek célja, hogy az erőforrások által végzett munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a megbízó cég projekt céljai.


...

Üzemeltetés

A szolgáltatás célja, hogy hatékonyan támogassa a cég IT folyamatait és észrevétlenül beépülve a szervezetbe, szolgálja ki a felhasználók igényeit.


Kiemelt referenciák

Teva Pharmaceutical Industries Ltd.
Unit4 Coda Hungary Kft.
VT-Soft Kft.
FI Hungary Zrt.
Avis Magyarország
CARDIF Biztosító Zrt.
Citibank Europe Plc.
DPD Hungaria Kft.
Vienna Life Ins.

Cím


Magyarország - 1113 Budapest, Tornavár utca 20 I/21.

Phone


+36 20 9477778