Avensoft Kft. rövid bemutatása

Cégünk fő célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése, utólagos támogatása, amely rendszerek megvalósítása során az időtállóságot és a rendszerek értékteremtő képességét helyezzük maximálisan előtérbe. Emellett egyedi alkalmazások fejlesztése, felügyelete, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások – szoftver installálás, rendszer paraméterezés, bevezetés, üzemeltetés, szoftver integráció, tanácsadás - is a fő tevékenységeink közé sorolhatók.

Tevékenységünk alapvető filozófiája, hogy az egyes feladatok magas színvonalú, a legújabb technológiákat követő megvalósítása mellett a fő hangsúlyt a Megrendelő igényeinek maximális kiszolgálására helyezzük.

Informatikai projektjeink sikeres megvalósítása érdekében a rendszerfejlesztési és rendszerintegrációs feladatainkat mindenkor a legfejlettebb szoftver-hardver platformokon végezzük az általánosan elfogadott nemzetközi módszertanok útmutatása alapján.

Az Avensoft Kft. által kínált üzleti szoftverek a legmodernebb web alap] technológiák felhasználásával, moduláris felépítéssel, folyamatvezérelt szemlélettel készülnek. A moduláris felépítés nagyban elősegíti és megkönnyíti alkalmazásaink meglévő vállalati informatikai környezetbe történő illesztését, integrációját más rendszerekkel, illetve a bevezetést követően a rendszer üzemeltetését. Megoldásainkban nemcsak a legtöbb vállalat számára fontos előnyök elérését kínáljuk, hanem az Avensoft keresi is a sajátos és gyakran nagyon eltérő üzleti kihívásokat, olyan specifikus üzleti területeken, mint például: a kereskedelem, banki és pénzügyi szolgáltatások, termelő szektor.

Partnereink több mint 50 %-a külföldi tulajdonú cég, - többségében izraeli, de megtalálható angol, német és francia érdekeltségű is.Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akiknél alapvető követelmény az informatikai, számviteli szaktudás és elhivatottság.

Adószám: 13769569-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 872260
Cím: 1113 Budapest, Tornavár utca 20 I/21.

Vissza